Vaartochten

Tochten en prijzen

De vaartochten (op de motor of zeilend) starten in de historische Wolwevershaven in het centrum van Dordrecht en de deelname is voor groepen tot maximaal 12 personen. Afvaarten en vaartochten gaan altijd in overleg, maar in principe wordt vanuit de thuishaven koers gezet naar het begin van het riviertje het Wantij, op weg naar De Biesbosch. Het Wantij eindigt bij de mooie Ottersluis, waarna via de Nieuwe Merwede het natuurgebied De Biesbosch wordt bereikt..

Er zijn verscheidene arrangementen mogelijk. Hier kunt u denken aan het vieren van een familiefeestje, een reünie, verjaardag of aan een personeelsuitje. Maar ook serieuzere aangelegenheden zoals: natuurstudie of asverstrooiing.

Als groep kunt u zelf voor catering zorgen, maar het is geen probleem dat door ons te laten verzorgen. Geeft u daarbij van te voren aan wat speciale wensen zijn op het gebied van de maaltijden: vegetarisch, veganistisch of bijzonderheden voor wat betreft allergieën. Een keuken met koelkast en keukengerei is aanwezig.

U kunt natuurlijk heerlijk ontspannen en niets anders doen dan genieten van de stilte en rust die het zeilen met zich meebrengt - als de motor op een moment wordt uitgeschakeld - maar voor de actievelingen is er af en toe wel iets te doen door bijvoorbeeld mee te helpen bij het hijsen van de zeilen.

 

Onderstaande prijzen gelden van maandag tot en met vrijdagmiddag. Toeslag voor weekend en feestdagen bedraagt 20%.

Dagtocht 10.00 - 17.00 uur € 495,-
Avondtocht 19.00 - 22.00 uur € 275,-
Kortere tochten per uur € 95,-
Extra uren   € 75,-

Gevaren wordt er van 1 januari tot 31 december, indien de weersomstandigheden het toelaten.